Deviatie in Wetenschapscommunicatie. Casestudy Biologie. (Lotte Alsteens)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

DANKWOORD

 

Nog maar een jaar voorbij en ik ben alweer aan het bedanken. Mijn ouders en medebiologen zijn in mijn vorige scriptie al bewierookt, maar zij verdienen ook dit keer een eervolle vermelding, want zij waren ook nu weer mijn steun en toeverlaat in respectievelijk mijn thuis  - Overijse - en mijn tweede thuis - Gent.

Voor het totstandkomen van deze masterproef kon ik terugvallen op Pieter Maeseele, waarvoor dank. Ik ben zeer gelukkig dat Professor Adriaens, Kuijken en Vincx en Jan Seys en Kris Decleer zich door mij lieten interviewen. Of zij gelukkig zullen zijn met het eindresultaat betwijfel ik, maar weet dat ik de interviews ontzettend interessant vond om te doen, ik heb er heel wat van opgestoken. En wie weet wat ik met de opgedane kennis later nog kan doen.

Medestudenten journalistiek: ook jullie bedankt. Het was een fijn jaar en ik hoop jullie nog tegen te komen in het leven dat volgt op die o zo mooie studententijd. Wat jullie ook van plan zijn: succes!

En tot slot ook een woordje tot de mensen die de ManaMa Journalistiek in het leven hebben geroepen. Ik ben zeer, zeer blij dat ik deze kans gekregen heb, dat de mogelijkheid bestond om ook aan de Universiteit Gent een opleiding journalistiek te volgen. Ik heb veel geleerd en ik hoop dat dit diploma me een stapje dichter brengt bij de job van mijn dromen. Ik hoop van harte dat de ManaMa Journalistiek een gevestigde waarde wordt in de Vlaamse communicatiewereld.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende