De Kamer van Volksvertegenwoordigers van 1958 tot 1968. Samenstelling, wetgeving en controle. (Tom Pauwels)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Voorwoord

 

Deze verhandeling is niet enkel het werk van mij alleen. Langs deze weg wil ik de mensen die mij geholpen hebben, bedanken.

 

In de eerste plaats gaat mijn dank uit naar mijn promotor, Professor Emanuel Gerard. Hij heeft mij op weg naar dit onderwerp gezet. Als promotor gaf hij me raad om dit werk op een wetenschappelijke verantwoorde manier aan te pakken. Ook zijn begeleiding bij het totstandkomen van de tekst heeft mij goed geholpen.

 

De raadpleging van het bronnen werd vergemakkelijkt door de goede medewerking van het personeel in de Bibliotheek voor Kranten en Overheidspublicaties te Leuven. Geen enkele vraag was hen teveel.

 

Ik dank ook mijn ouders om me de kans te geven om te studeren wat ik wilde. Daarnaast wil ik mijn familie bedanken voor hun morele steun. Ook de steun van Vanessa betekende veel voor me. Als laatste wil een dankwoord richten aan Sofie. Zij heeft me steeds moed ingesproken om verder te doen. De energie en de tijd die zij in het nalezen en verbeteren heeft gestoken, heeft mij enorm geholpen.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende