De totalitaire staat in Europa. Een analyse van het debat tussen 1933 en 1953 over de oorzaken van het totalitarisme. (Brecht Awouters)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Dankwoord

 

Bij het schrijven van deze masterproef ben ik dank verschuldigd aan verschillende mensen. Mijn dank gaat in de eerste plaats uit naar mijn ouders van wie ik de kans krijg om mij zonder verdere zorgen te richten op mijn studie. Hier zonder zou deze masterproef nooit tot stand zijn gekomen. Mijn grootouders, mijn zus Eva, mijn broer Tiemen en andere familieleden waren ook een belangrijke steun voor mij. Ook bedankt aan Paul Van Cantfort voor het belangeloos ter beschikking stellen van de literatuur die hij bezat over mijn onderwerp. Ik wil vooral ook mijn promotor Annelien De Dijn van harte bedanken voor haar begeleiding in het schrijven van deze masterproef. Haar aangereikte ideeŽn en tips zijn van groot nut geweest voor mij.

            Vervolgens zijn er nog de vele vrienden, studenten en kotgenoten in Leuven die ik wil bedanken. In de eerste plaats Esma El Harti voor haar steun waardoor ik deze masterproef tot een goed einde heb kunnen brengen. Ik dank ook mijn collegae geschiedenisstudenten Kris díHulst, Stijn Knuts, Joeri Vandormael en vele anderen. Ik kon steeds bij hen terecht voor advies en morele steun.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende