Identificatie van g-prote´ne gekoppelde receptoren met een mogelijke rol in suikersensing in darmepitheelcellen. (Stijn De Graeve)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Dank aan mijn promotors Johan Thevelein en Frank Stolz om dit onderzoek mogelijk te maken. Jullie steun en motivatie zette me aan om voort te blijven doen en maakte dat dit thesisjaar me zal bijblijven als een succesvolle ervaring in het onderzoek. Dank aan Frederik Paulussen voor de practische en theoretische hulp en voor het nalezen van mijn schrijfsels. Dank aan iedereen van het Laboratorium voor Moleculaire Celbiologie voor de plezierige, doch professionele sfeer.

Thank you, Jane Dyer and Soraya Shirazi-Beechey for your contributions to this study, both in written words as  in molecules. Dank aan alle mensen die het mogelijk maken dat alle informatie die ik zocht binnen de minuut op mijn scherm werd afgebeeld en natuurlijk ook dank aan alle mensen die deze informatie verzamelden.

Veel dank aan mijn ouders, Inge, iedereen die met mij afstudeert in Biochemie of Biologie, mijn kotgenoten, alle inwoners van de zevenslapersstraat, de kleine vereniging die zich docazzz noemt en al mijn vrienden om mijn studentenleven zo aangenaam te maken.

Vooral veel dank aan u, lezer van deze verhandeling, voor uw interesse. Ik ben vereerd.

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende