Evolutie van holdings in BelgiŽ. (David Verhasselt)

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende  

 

Dankwoord

 

Een thesis schrijf je niet alleen.  Tijdens het uitwerken van deze thesis heb ik kunnen rekenen op heel wat praktische steun.  Hiervoor wil ik dan ook enkele mensen oprecht danken.

 

Allereerst gaat mijn dank uit naar mijn werkleidster Kathelijne Carbonez en professor Piet Sercu, die steeds klaar stonden te helpen waar nodig en die met kritische bemerkingen ervoor zorgden dat deze thesis tot een goed einde is gekomen.

 

Verder wil ik ook alle managers/medewerkers van de holdings die ik gecontacteerd heb en die bereidwillig waren mee te werken, bedanken, evenals alle medewerkers van de verschillende bibliotheken.

 

Studeren aan de universiteit is niet alleen veel informatie vergaren maar is ook een goede leerschool om jezelf te ontplooien en jezelf te leren kennen.  Met het schrijven van dit dankwoord kan ik dan ook alle vrienden bedanken voor hun jaren van steun en vriendschap.  Uiteraard wil ik niemand vergeten, maar toch wil ik enkele vrienden bij naam bedanken voor de grote rol die ze gespeeld hebben in mijn leven aan de universiteit en daarbuiten.  Dus dankjewel Ellen, Ruth, Tamara en een nog grotere dankjewel Mia ťn Kris!

 

home lijst scripties inhoud vorige volgende